in

Dakloze man huilt na kappersbezoek – deze make-over is werkelijk levensveranderend

Het leven van de dakloze Jose Antonio is compleet veranderd – na een kappersbezoek dat in tranen eindigde.

Jose Antonio (55) was ooit een succesvolle elektricien die in Spanje werkte. Maar plotseling veranderde alles nadat José in een depressie raakte en zijn baan verloor. Nadat hij geen bron van inkomsten meer had, verloor hij ook zijn huis.

Uiteindelijk ging hij mensen helpen met parkeren, maar daarmee verdiende hij alleen genoeg geld voor voedsel. De straat was nu zijn thuis.

Lees ook  Zien: Vrijwilligers sinterklaascomité stoppen ermee na afschaffen Zwarte Piet.

Salva Garcia is de eigenaresse van een kapsalon in de buurt van de straat waar José werkt. Toen Salva ontdekte wat voor problemen Jose had en hoe hij probeerde om zijn leven weer op de rails te krijgen, nodigde ze Jose uit in haar salon.

Ondanks dat Jose zich niet helemaal bewust was van wat er zou gebeuren, ging hij naar de salon, waar hij een ongelooflijke make-over kreeg.

Toen Jose het resultaat in de spiegel zag, had hij moeite om zijn tranen tegen te houden. Hij kon zijn ogen nauwelijks geloven.

Lees ook  Er bestaat nu een airbag speciaal voor mensen die vaak van hun fiets vallen

Na zijn onvergelijkbare transformatie, kreeg hij ook nieuwe kleding die hij kon dragen bij het zoeken naar een nieuwe baan.

Een bedrijf zorgde ervoor dat hij een part-time baan kreeg om hem te helpen zijn leven op orde te krijgen.

Na 25 jaar op straat te hebben geleefd, was zijn transformatie fantastisch! Deze make-over ging veel verder dan alleen iemands uiterlijk veranderen, ditmaal werd iemands leven compleet veranderd!

Dief probeert Toms telefoon te stelen – karma slaat direct toe

Winterweer is nog niet voorbij: morgen is er kans op sneeuw