in

Chinese jongen gevonden op Utrecht CS, maar niemand weet wie hij is

Aan het begin van deze week, op maandagavond, heeft de politie een minderjarige jongen gevonden in de stationshal van Utrecht CS. De jongen had geen identiteitspapieren en vertelde dat hij al langer rondzwierf, op zoek naar zijn vader. Dat schrijft de politie.

De jongen, die waarschijnlijk tussen de twaalf en zestien jaar oud is, had alleen een rugzak met kleding bij zich. Agenten hebben met behulp van een Chinese tolk met hem gepraat, maar kon er nog niet achterkomen wie zijn familie is of waar hij vandaan komt. De jongen is inmiddels naar een veilige plek gebracht en de politie gaat verder met onderzoeken.

Lees ook  In de vrouwengevangenis kan het plezant zijn: deze bloedmooie dames zijn achter de tralies beland (foto’s)

CAMERABEELDEN
Drie dagen later heeft het opsporingsonderzoek nog geen bruikbare resultaten opgeleverd. Uit de camerabeelden blijkt dat de jongen op maandagavond tussen 18.45 uur tot 19.03 uur, bij de fontein op het plein tussen de stationshal en Hoog Catharijne heen en weer liep. Tussen 19.03 tot 19.30 uur stond hij bij de ingang van het station te praten met BOA’s van de NS.

De jongen heeft een aziatische herkomst, waarschijnlijk Chinees. Hij heeft zwart, kort, stekelig haar en is ongeveer 1.75 meter lang. Hij heeft een tenger postuur en draagt geen bril. Hij had een zwarte hoodie aan, een joggingbroek en zwart/witte sportschoenen. Daarnaast had hij een opvallende rugzak. Die wordt nu gebruikt in de oproep om de jongen te herkennen.

Lees ook  17 dingen die vrouwen zeggen wat mannen totaal niet begrijpen

De politie vraagt het publiek namelijk om mogelijk relevante informatie te delen. Ze willen weten wie de jongen herkent op basis van het signalement en de rugzak en of iemand misschien heeft gezien waar hij vandaan kwam.

Famke Louise zet biergooister voor gek op Instagram

Racisten vallen moskeebezoekers Waddinxveen aan