in

Beauty expert beveelt sperma gezichtsmaskers aan om er jong uit te zien

Sommigen gaan tot het uiterste om een ​​jonger uitziende huid te krijgen – en zelfs hun gezicht te besproeien in het sperma, aldus een schoonheidsexpert.

Yep, Chelsee Lewis is een gezichtsexpert voor de sterren – waarbij hij werkt met mensen zoals Stella McCartney en Gwyneth Paltrow, hoewel het niet duidelijk is of een van beide voor deze specifieke behandeling heeft gekozen – en onthulde ook dat cliënten niet verlegen zijn geweest om sperma in hun huid te hebben gewreven.

Chelsee zei tegen de MailOnline: “Het is een van de beste manieren om zuurstof te stimuleren en de bloedcirculatie naar de huid te verbeteren, waardoor je meteen een glans krijgt.

“S*ksuele gemeenschap helpt het stresshormoon maar helpt ook om de hormonen in balans te brengen en de productie van collageen te verbeteren, maar je kunt nog een stap verder gaan met een spermamasker. Ja, dat heb je goed gehoord!

“Het sperma van je partner gebruiken als masker zit vol met een samenstelling genaamd spermine, een antioxidant die kan helpen rimpels te verminderen, de huid glad te maken, acne of vlekken te voorkomen en je een algeheel gezond uitziende huid te geven.”

Het zijn tijden zoals deze waarbij je wilt dat iemand had gezegd ‘zullen we’ in plaats van ‘zouden we’.

Lees ook  Vrouwelijke premier uit Finland krijgt kritiek vanwege te diep decolleté

Dus, als het idee om in je wangen te wrijven het niet helemaal voor je doet, vrees dan niet! Chelsee heeft een paar andere minder intieme methoden om op niveau te blijven.

Als je ’s morgens een half uurtje over hebt, heb je geluk.

Chelsee ging verder: “Neem ’s ochtends een theelepel kokosolie voordat je je tanden poetst op een lege maag, en spoel dit 15 tot 20 minuten rond de mond.

“Je zult merken dat je onderrug pijn begint te doen, omdat het de onderste spieren in het gezicht traint.

“Als je regelmatig vasthoudt aan hetzelfde regime, zul je merken dat je gezicht steeds strakker begint te worden.

“Maar dit heeft ook andere voordelen, zoals antibacterieel en antioxidant – het verhoogt ook de energie, geeft je wittere, krachtigere tanden en helpt de huid vrij te maken van onzuiverheden, acne en uitslag.”

Als dat nog steeds niet je tas is, raadt Chelsee je aan om wat ijs uit de vriezer te halen, want het kan de sleutel zijn tot een jeugdige gloed.

Ze legde uit: “Dit is een van mijn favorieten om een ​​moe uitziende huid wakker te maken. Vul de gootsteen met ijsklontjes en koud water en spat 15 tot 20 keer over het gezicht voordat je je make-up aanbrengt.

Lees ook  Coronapatiënt Timo (22) uit Duiven tegen leeftijdsgenoten: ’Stop met feesten’

“Het zal je huid strakker en helderder laten aanvoelen, en je make-up zal mooi zitten.”

En als je denkt dat echografie alleen wordt gebruikt voor would-be moeders, denk dan opnieuw. Het kan ook het geheim zijn tegen die vervelende rimpels.

“Het wordt steeds populairder voor het aanscherpen en voor anti-aging en is nu een van de nieuwste technologie op de markt,” zegt Chelsee.

“HIFU-gezicht is een niet-chirurgische faceliftbehandeling met behulp van gefocuste echografie met hoge intensiteit om de losse of slappe huid van de nek en het gezicht zonder enige downtime op te tillen en vast te zetten.

“Het werkt door energie te focussen om de diepe ondersteunende lagen van de huid te stimuleren zonder schade aan het huidoppervlak te veroorzaken.

“De behandeling stimuleert de groei van nieuw collageen, wat resulteert in een opgeheven, steviger en meer afgezwakt uiterlijk van de huid.

“De resultaten zullen zich in de loop van twee tot drie maanden ontwikkelen, waarbij sommige klanten tot zes maanden lang blijven verbeteren.”

Man (51) ligt viertal weken dood in woning: zijn twee kinderen treffen levenloze lichaam aan

Vrouw denkt dat ze water in haar oor heeft totdat dit beestje uit haar oor kruipt