in

Caroline laat van zich horen: ‘Ik was geen slaaf van de familie Meiland’

Er gaan geruchten over een ruzie tussen Caroline en de Meilandjes. De geruchtenmolen rondom de familie Meiland en Caroline draaide de afgelopen dagen weer op volle toeren. Er werd behoorlijk gespeculeerd over wat er nu precies is voorgevallen tussen de twee partijen. Was er sprake van ruzie? Is Caroline misschien slecht behandeld? De blondine hield haar lippen tot op heden stijf op elkaar, maar laat via Instagram nu eindelijk van zich horen.

Geruchten
Bijna iedereen heeft wel meegekregen dat Caroline van Eeden onlangs Chateau Marillaux verliet en terugkeerde naar Nederland. Ze had rust nodig en had bovendien erg veel last van haar heup. De blondine was tevens niet aanwezig bij het Gouden Televizier Ring Gala, waar Martien en zijn gezin er met de winst vandoor gingen. Sindsdien doen er allerlei geruchten de ronde over de relatie tussen Martien en Caroline.

Lees ook  Netflix toont trailer van docufilm over ‘brave’ vader die zijn zwangere vrouw en twee kinderen gruwelijk heeft vermoord

Fabeltjes
“Ik hoor, lees en zie veel berichtjes om mij heen die doen vermoeden dat de familie Meiland mij vergeten is”, begint Caroline haar bericht op Instagram. “Dat ik een slaaf ben geweest van de familie of dat er geen contact meer zou zijn geweest. Ik wil nu eenmaal vanuit mijn hart met veel liefde zeggen dat dit allemaal fabeltjes zijn! Ik heb met heel veel plezier en liefde het afgelopen jaar meegebouwd aan Chateau Meiland, maar het werk was zwaar en ik miste mijn familie”, legt ze uit.

Lees ook  Peuter met hersenschade zal nieuwe hersenscans ondergaan alvorens beslissing om de stekker uit te trekken.

Rust
Caroline laat weten dat ze met elkaar hebben afgesproken om even rust te nemen. “Het is mijn keuze geweest om weg te gaan, terug naar mijn familie. Het is ontzettend lief hoe velen van jullie het voor mij op willen nemen, maar helaas is dit mooie gevoel gebaseerd op halve of onjuiste verhalen.”

36-jarige Claudine vermist na festival, politie vraagt hulp publiek

Politie verspreidt beelden van verdachten bloedpriktruc