in

Bridget Maasland ondergaat drastische metamorfose

We herkennen Bridget Maasland al jaren aan haar prachtige blonde coupe. Toch vond de presentatrice het tijd voor verandering en besloot ze de schaar in haar lokken te zetten. Met succes. Want Bridget, you look good!

Pony
Geen drastische verfbeurt, maar een nieuw modelletje. Bridget heeft voor een pony gekozen. Op Instagram deelt de blondine een foto van haar nieuwe coupe.

Lees ook  Monique praat voor het eerst over relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland: “Ik wist dat ze geen blijvertje was”

“Wat vinden jullie van mijn nieuwe shag-look?”, schrijft ze bij de foto.

Lovend
De ene na de andere positieve reactie stroomt binnen. “Het is jong en trendy, nonchalant, een tikje ondeugend zelfs. En het heeft die jaren zeventig look die het altijd nog goed doet. Dat betekent de shag-look”, geeft een fan aan.

Lees ook  Hij werkte 25 jaar lang als parkeerwachter en werd miljonair. De geniale oplossing van de man bracht duizenden mensen aan het lachen.

Ook wordt Bridget vergeleken met een bekende Nederlandse vrouw. Uit meerdere reacties maken fans op dat de presentatrice op Manuela Kemp lijkt. “In een sterk verbeterde versie dan”, schrijft een volger onder de foto.

Donatiebox voor kankerpatiënt uit zonnestudio gestolen

N*akte schoonmaaksters zoals Nikki (34) hebben het druk