in

Bridget gespot op datingapp na Hazes-debacle

Presentatrice Bridget Maasland is klaar voor de volgende stap! Een bron dichtbij Shownieuws heeft Bridget gespot op een datingapp.

Ze lijkt dus helemaal klaar te zijn voor een nieuwe liefde na het Hazes-debacle van afgelopen jaar.

Ze is gezien op de datingapp Raya, een exclusieve app voor de elite. Maar acht procent van alle aanmeldingen wordt daadwerkelijk toegelaten tot het platform.

Wereldberoemde sterren zoals Drew Barrymore, Amy Schumer, Ben Affleck en John Mayer zijn al eerder gespot op de app.

Of Bridget er al een leuke date aan heeft overgehouden, is onbekend. Opmerkelijk is overigens dat Bridget is gespot op het profiel van een vrouw, waardoor ze waarschijnlijk bewust (of onbewust) haar zoekresultaten op zowel mannen als vrouwen heeft staan.

Lees ook  Dit is alles wat we weten over Lisa van Love Island

Bridget kwam vorige week nog in het nieuws omdat ze zich grote zorgen maakt. Op Instagram maakte ze bekend dat het Instagram-account van Melting Pot Amsterdam, de winkel van haar ouders Elly en Frits, is gehackt.

“Lieve mensen. Gisteren is ons #Instagram account @meltingpotamsterdam gehackt! We hebben nu contact met #Facebook of er nog iets te redden valt.

Woensdag weten we pas of dit gaat lukken. Laten we hopen dat we niet alles kwijt zijn… Elly, Frits, Bridget en Bryan”, schreef Bridget bij onderstaande foto.

Lees ook  Kabinet: Kapper en nagelstudio mogelijk sneller weer open

Melting Pot Amsterdam is een waar familiebedrijf: buiten haar ouders, werkt ook haar broer Bryan voor het bedrijf. Veel volgers hopen dat het snel allemaal goedkomt:

“Wat rot voor jullie hopelijk komt het nog snel goed zonder veel schade”, “En hopelijk niet misbruiken, sterkte”, “Laten we het hopen!

Bestelling geplaatst.. succes!” en “Dit doen alleen maar zieke lui toch”, wordt er onder andere gereageerd bij de foto.

Het tragische leven van Beppie: ver kracht in Nederlands-Indië en tien jaar dood in huis

Milou uit Temptation Island ernstig ziek