in

Boer krijgt hartaanval – dan komen 50 buren tezamen en doen ze dit voor hem

Wij van Ongelooflijk hebben medeleven en barmhartigheid hoog in het vaandel staan. Dit verhaal verwarmt het hart, toen een gemeenschap samenkwam om een zieke boer te helpen.

Eerder deze maand kreeg boer Lane Unhjem een hartaanval tijdens het oogsten op zijn boerderij in North Dakota.

De oorzaak was waarschijnlijk stress, omdat zijn maaidorser in brand was gevlogen, aldus CNN. Een dubbele ramp voor de boer.

Als boer werk je het hele jaar door hard om het seizoen te oogsten en tijd is hierbij essentieel. Daarom was Unhjem wanhopig toen hij in bed lag met een verbrande maaidorser. Hij maakte zich meer zorgen over de oogst dan over zichzelf.

Lees ook  Jongetje wordt door mama achtergelaten op station met excuusbrief: hij was “te vervelend”

Maar hier neemt het verhaal een hele positieve wending! Gelukkig had hij een paar behulpzame buren.

“Ik sprak met een paar boeren, leende hun machines, en toen begonnen anderen gewoon te bellen en kregen we machines aangeboden vanuit het hele land, en mensen om te helpen,” vertelde familievriend Jenna Binde aan KYFR.

Bijna 50 mensen kwamen op de boerderij van Unhjem met hun eigen machines om de rest van de gewassen van de zieke boer te oogsten.

Met behulp van 11 maaidorsers, 6 graanwagens, 15 vrachtwagens en diverse andere landbouwwerktuigen konden de goedhartige buren de hele oogst in slechts zeven uur binnenhalen.

Don Anderson, een buurman die hielp, schreef op Facebook:

Lees ook  Zo voelt een elektronische schokhalsband bij een mens.

“De Unhjems hebben een prachtige oogst die vandaag veilig is opgeborgen, en wat nog belangrijker is, ze kunnen troost vinden in het feit dat ze een gemeenschap van vrienden hebben die helpen, bidden en doen wat ze kunnen om hen door deze moeilijke tijd heen te helpen. Wat kunnen we allemaal trots zijn, wetende dat we niet alleen zijn als we tegen zoiets aanlopen.”

Het is hartverwarmend om te lezen hoe deze buren hielpen op het moment waarop hun hulp het meest nodig was! Voel je vrij om dit geweldige verhaal van naastenliefde te delen om wat vreugde te verspreiden!

Uitgeput Hert ontsnapt aan jagers door vanuit bos naar stad te vluchten

Man trekt zenuw uit tand – AUW!!