in

Bloedmooie makelaarster betrapt op rampetampen in zojuist verkocht huis

Wie zin heeft om eens in andermans huis te vogelen, kan blijkbaar best makelaar worden. Maar doe het alsjeblief wel veilig.

En dan hebben we het niet over het eventuele gebruik van een rubbertje. Maar wel over het goed geheim houden van je potje rampetampen.

Zo had de Amerikaanse vastgoedmakelaarster Kayla (22) bijvoorbeeld wat te vieren. De jonge twintiger had de dag voordien een huisje verkocht aan een stevige prijs en besloot wat te gaan rollebollen nog voor de nieuwe eigenaars het pand daadwerkelijk zouden betreden.

Lees ook  Afschuwelijk: kankerpatiënte overlijdt aan hartaanval na bevallen van tweeling…

Betrapt
Een buurman schrok zich een hoedje toen hij zag dat er licht brandde in het wat hij dacht dat nu nog een leegstaand huis was.

Hij belde nog even om 05u00, voor de beste man naar zijn werk moest, naar de politie en die kwamen een kijkje nemen. Verhaal gaat onder de foto verder.

Lees ook  Rouwende gans wacht elke dag met gebroken hart voor kantoor waar partner overleed.

De agenten troffen daar de knappe Kayla aan met een kerel. Ze waren net bezig met een stoeisessie op de prachtige (net verkochte) vloer.

Maar da’s nog niet alles, er werd ook wiet aangetroffen en een bong. Lekker stoned dus nog een keertje gaan ketsen in een huis dat je net verkocht hebt, is dus niet zonder risico.

De nieuwe eigenaars dienden klacht in en de twee moesten terechtstaan voor ‘criminele huisvredebreuk’.

Drie heldhaftige tieners vinden roerloze hond naast de weg en redden zijn leven

Langebaanschaatster Joy Beune gaat volledig uit de kleren voor FHM!