in

BIZAR. Vrouw treft ‘mannelijke geslachtsdeel’ aan tijdens het koken (foto’s)

Een Amerikaanse vrouw heeft om een heel bijzondere reden de politie opgetrommeld. De vrouw maakte zich zorgen om het vlees dat ze had gekocht in een lokale winkel, want een van de stukjes zag er toch verdacht veel uit als een menselijke p*nis.

Lamia Singfield had enkele kalkoenbouten gekocht voor haar avondmaal, maar toen ze eenmaal begon te koken, gingen er alarmbellen bij haar af. Daarop belde Lamia meteen de politie. “Het zag er echt uit als een menselijke p*nis”, verklaarde ze aan de lokale krant Akron Beacon-Journal. “Ik hoop echt dat het geen mensenvlees is, want dat zou betekenen dat iemand een lichaamsdeel mist of gewoon dood is. Ik eis antwoorden.”

Lees ook  Dokters schrijven hem af. Echtgenoot neemt comateuze man mee naar huis.

Onderzoek
Ook de agenten stonden met hun mond vol tanden toen ze het stukje vlees zagen. Ze besloten om het mee te nemen naar het politiebureau zodat het verder onderzocht kon worden. Een wetsdokter ging er mee aan de slag en kon al snel bepalen dat het wel degelijk om vlees ging. Maar ja, wat voor soort dan? Het labo stelde vast dat het geen kalkoen was, maar ook geen p*nis… Het bleek gewoon om een onschuldig stukje varkensvlees te gaan.

Lees ook  Studente toont mama haar handen en onthult de harde straf van haar leraar voor de klas.

Kwaliteit
Desondanks heeft Lamia een advocaat onder de arm genomen, want de vrouw eist een woordje uitleg van Save A Lot, de winkel waar ze het vlees had gekocht. In een verklaring laat Save A Lot weten dat ze nog nooit problemen hebben gehad met dit product en dat ze kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Eeuwige s*ksbom Salma Hayek is 54 jaar en ziet er nog steeds waanzinnig uit (foto’s)

Voor 2000 euro kan je met Temptation-Angelique naar bed!