in

Bijzondere spookvis is voor het eerst gefilmd! Wat een gek beest..

Een team geologen heeft een op afstand bestuurbare camera in de diepste delen van de zee laten afdalen. Wat ze daar tegenkwamen is geweldig!

Er is nog niet veel onderzoek gedaan naar het leven 2000 meter onder zeeniveau. De dieren die hier voorkomen kunnen overleven in de meest extreme omstandigheden.

Zo diep is er geen licht, heel weinig zuurstof, het is ijzig koud en de druk is enorm! Voor de kust van Hawaii en Californië deden de onderzoekers een bijzondere ontdekking.

Lees ook  Jong slachtoffer is 39-jarige papa van baby van vier maanden: “Hij lachte nog dat hij waarschijnlijk corona had”

Het is ze namelijk gelukt om een enorm zeldzame vis te filmen. Ze wisten dat deze vis bestond maar het was nog nooit gelukt om er één in het wild te filmen. De onderzoekers bleken een Chimaera te hebben gefilmd. Deze diepzee bewoner wordt ook wel de spookvis genoemd.

Lees ook  Vier tieners vallen ‘zwangere’ moeder aan en schoppen haar peuter op het hoofd

Deze haaiensoort zwemt al 300 miljoen jaar in de diepste delen van de zee. Ze zijn dus al langer op deze planeet dan de dinosauriërs!

Dankzij deze unieke beelden kunnen we eens goed kijken naar dit bijzondere dier. Knap is anders..

Doktoren willen het meisje van de levensondersteuning afhalen. Maar als haar vader weigert, gebeurt er plotseling een wonder!

Als je jouw kinderen ooit in deze positie ziet zitten, stop hen dan onmiddellijk! De reden? Ik had geen idee…