in

Bah! DIT gebeurt er als je niet elke week je lakens verschoont! Hier worden wij niet blij van..

Wij weten niet hoe vaak jullie de lakens verschonen, maar wij doen dat echt niet iedere week. Maar dat blijkt nu toch niet zo heel goed te zijn, want als je je bed niet regelmatig verschoont gebeurt dit.. Getsie!

We hebben het allemaal drukker dan druk. We rennen de hele dag van hot naar her, werken, ontvangen visite, koken maaltijden en stofzuigen de woonkamer. Klusjes zoals het verschonen van je bed schieten er dan ook nog wel eens bij in. Niet alleen omdat we geen tijd hebben, maar ook omdat het een rotklusje is. Je zware dekbed uit je laken halen, het beddengoed wassen, ophangen en weer om je dekbed doen; wij houden er niet van. Maar ja, wat maakt een weekje langer onder hetzelfde dekbed ook uit? Heel veel, zo blijkt nu.

Lees ook  Chelsea: "Mijn pleegouders maakten mijn leven tot een hel"

Wasdeskundige Mary Marlowe Leverette vertelt namelijk dat je je lakens zeker één keer per week moet verschonen. Tijdens het slapen verlies je namelijk heel veel vocht, wat vol zit met huidschilfers, viezigheid en oliën.

Niet alleen deze stoffen heeft zij gevonden op een laken; ook poepresten, urine en speeksel nestelen zich lekker in de stof. Dit klinkt niet alleen vies; je kunt er ook ernstige infecties van oplopen. Verschoon je je bed niet één keer per week, zoals aanbevolen wordt, dan trekken de huidschilfers ook nog eens meer huisstofmijt aan. Deze beestjes kunnen astma, niesbuien en verstopte holtes veroorzaken. Bah!

Lees ook  Is dit het vriendje van prinses Amalia?

Wij gaan nu zeker onze lakens regelmatig verschonen, en jij?

Met dit simpele middeltje ben je binnen 2 weken van je wratten af! Geen pijnlijke behandelingen meer!

Hij werkte 25 jaar lang als parkeerwachter en werd miljonair. De geniale oplossing van de man bracht duizenden mensen aan het lachen.