in

Baby stierf nadat mama hem meenam naar discotheek en dronken op hem in slaap viel.

Een moeder uit Wales werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 jaar en 4 maanden nadat haar vier weken oude baby overleed nadat ze dronken bovenop hem in slaap was gevallen. Ze had haar baby eerst meegenomen om een avondje te gaan stappen in een discotheek.

Marina Tilby (26) werd afgelopen vrijdag veroordeeld en de rechter omschreef het incident als een schandalig geval van moederlijk egoïsme.

Getuigen zagen hoe de moeder haar baby herhaaldelijk over en weer gooide naar haar zus in een discotheek in New Quay in Wales. Daarna namen ze hem naar een caravan samen met twee mannen die ze die avond ontmoet had.

Lees ook  N*akte schoonmaaksters zoals Nikki (34) hebben het druk

Tilby was zo dronken dat haar zus, die ook in de caravan verbleef, meer dan een uur nodig had om haar wakker te krijgen.

Baby Darian werd overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij later zou overlijden. De baby werd in de vroege uurtjes van 31 maart 2017 levenloos met bloed in zijn mond aangetroffen naast de dronken moeder.

De openbare aanklager zei dat Tilby dronken bovenop hem in slaap was gevallen, waarna het kind een hartaanval leed.

Maar het medisch bewijs kon niet met zekerheid bepalen of de doodsoorzaak het bovenop hem liggen was of dat het kind eventueel aan wiegendood overleed.

Lees ook  Zo zag Harrie van Ex on the Beach er vroeger uit

De moeder werd uiteindelijk schuldig bevonden aan opzettelijke kinderverwaarlozing. De rechter drukte zijn ongemak uit over het feit dat de precieze doodsoorzaak niet vastgesteld kon worden.

De rechter zei: “Het is de verantwoordelijkheid van een moeder, de plicht van een moeder en haar natuurlijk instinct om de zorg en de veiligheid van haar vier weken oude kind boven wat dan ook te plaatsen.”

Onze gedachten zijn bij de nabestaanden van dit kleintje dat geen eerlijke kans heeft gekregen.

Fabrizio laat resultaat zien na plastische ingreep in gezicht

Wat je niet wist, zó ziet de tweelingzus van Dee eruit!