in

André Hazes viert Pasen op wel heel bijzondere wijze

Regels zijn er om te breken en André Hazes (26) houdt zich aan dat gezegde. Pasen staat normaal gesproken in het teken van paaseitjes, konijnen en kuikens, maar bij de zanger thuis vieren ze het heel anders. Dat blijkt uit André’s nieuwste Instagramfoto.

Geen hazen, konijnen, kippen of kuikens te gast bij de Hazes-familie. André en zijn kleine jongen gaan voor een ‘piratenfeestje’, zo is te zien op Instagram.

Lees ook  Jolien: "Ik werd onderuit geschopt en de hele gang door gesleurd."

Het vader-zoonduo neemt het ervan met de feestdagen, maar wel net anders dan hoe de meeste Nederlanders dat doen met Pasen.

Ook opvallend: André en zijn vriendin Monique kondigden aan dat ze hun zoon niet meer herkenbaar in beeld zouden brengen op social media, maar de kleine Dré schittert naast zijn papa op het Paaskiekje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Piraten feestje🥧

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

André viert Pasen dit jaar met zijn zoontje en zijn vriendin Monique. De twee hebben een turbulente periode achter de rug.

Lees ook  Weinig die het goed raden. Lukt het jou wel om onderstaand raadsel op te lossen?

Hun relatie ging uit, waarna de zanger verder ging met Bridget Maasland. Na drie maanden kwam daar ook weer een einde aan en kwamen André en Monique weer samen. Ook zijn moeder had daar een mening over, zoals te zien is in de video hieronder.

Coronapatiënt Timo (22) uit Duiven tegen leeftijdsgenoten: ’Stop met feesten’

Zó gigantisch gespierd is ‘Oslo’ uit La Casa de Papel in het echt!