in

André Hazes: ‘Relatie met Bridget kan nooit goed gaan’

André Hazes heeft nog niet eens écht een relatie met Bridget Maasland, maar nu al heeft hij laten weten op Radio 538 dat ‘het nooit goed kan gaan’. Volgens de zanger lijken ze wel erg veel op elkaar.

Leuk wijf
In een gesprek met Frank Dane vertelt de 25-jarige over de verliefdheid die hij voelt voor Bridget Maasland (45). Hij laat weten dat hij niets snapt van alle kritiek rondom hun prille liefde, aangezien het al een tijd uit was met Monique. Daarnaast vertelt André dat hij ook niet begrijpt dat mensen verbaasd zijn dat hij en Bridget verliefd op elkaar zijn geworden. Het is namelijk bekend dat hij van oudere vrouwen houdt en Bridget op jongere mannen valt.

Lees ook  Mama hoort verpleegster en dokter tijdens keizersnede schreeuwen en overhandigen haar de grootste baby die ze ooit gezien hebben.

,,Kijk, van een meisje van mijn eigen leeftijd kan ik ook wel zeggen ‘die ziet er goed uit’. Maar ik voel dat gewoon niet zo. Ik hou van een rijpere vrouw”, zegt de zanger in de studio. ,,Het is gewoon een leuk wijf”, zegt André. ,,Ik kan ongelooflijk met haar lachen en ze is een soort vrouwelijke versie van mij, dus het kan nooit goed gaan.”

Lees ook  Veganistisch koppel hongerde hun baby uit door hem alleen melk op basis van aardappelen te voeden:

Paar maanden
Hoewel de zanger dat als een grapje bedoelde, zegt Frank Dane even later ook iets waaruit blijkt dat er weinig vertrouwen is dat de relatie lang gaat duren. De zanger vertelt dat hij en Bridget ondanks de mediastorm wel gewoon uiteten gaan en door de stad lopen. ,,Geniet er maar van. Het duurt vaak maar twee drie maanden bij Bridget”, zegt Frank doelend op de vele korte relaties die Bridget heeft gehad. André gaat mee in de grap: ,,Ja, daarom. Als je de hele tijd binnen hebt gezeten is het ook zo zonde.”

Famke Louise laat met stout pakje niks aan je verbeelding over!

Naakte Foto Bridget Maasland opgedoken!