in

André Hazes: ’Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek’

André Hazes pocht niet graag met zijn verdiende centjes. In een interview met Nieuwe Revu legt hij uit dat ’normaal doen’ onderdeel is van zijn succes, net zoals dat het wapperen met flappen van Lil’ Kleine onderdeel is van zijn succes. Toch moet hij er niet aan denken dat zijn zoontje ooit zoiets zou doen.

„Als het mijn zoon zou zijn, dan sloeg ik de tanden uit z’n bek. Kijk ik er als professional naar, dan zie ik dat zulk gedrag simpelweg onderdeel is van zijn succes.

Lees ook  Steun voor Grapperhaus brokkelt af: helft Nederlanders wil dat hij aftreedt

Net zo goed als ’normaal zijn’ onderdeel is van mijn succes als volkszanger”, antwoordt André op de vraag wat hij er van vindt dat rapper Lil’ Kleine in het verleden briefjes van 50 euro versnipperde voor de camera

Toch vindt de volkszanger het wel tof hoe de Amsterdamse rapper zich gedraagt. „ Van zo’n Lil’ Kleine kan ik persoonlijk wel genieten. Los van het feit dat hij knettergek is, is hij wel iemand waarover mensen over veertig jaar zullen zeggen: wij waren erbij. Zijn naam zal worden onthouden”, aldus André.

Lees ook  Melding van huiselijk geweld: buurman blijkt FIFA te spelen

Corona rukt verder op: meer dan 600 nieuwe besmettingen

Moeder graaft tunnel om zoon uit cel te bevrijden