in

André biecht op: ‘Ik ben verslaafd aan aandacht’

Bij André moet alles groot, groter, grootst. Hij wil zelfs zo graag aan de bak en zichzelf bewijzen, dat hem dat eerder dit jaar de kop kostte. In de nieuwste Wendy vertelt hij waarom hij zo verlangd naar deze roem.

Want bij André is de bekendheid hem bijna met de paplepel ingegoten. Al van kleins af aan vindt hij het een fijn gevoel dat iedereen weet wie hij is. Zijn grootste doel in zijn leven was dan ook lange tijd om gewoon bekend te worden.

Lees ook  Oer-Hollandse arretjescake met pepernoten is een heerlijke combinatie die je wil proberen!

Hij vertelt: ‘Toen tijdens de ceremonie in de ArenA na het overlijden van mijn vader iedereen “André, André” riep, was ik er oprecht van overtuigd dat ze mij riepen. Ik liftte mee op de populariteit van mijn vader.’ En al die aandacht werkte best een beetje als een soort drug. André geeft toe: ‘Ik ben verslaafd aan aandacht.’

Lees ook  Mama bevalt in de kraamkamer na een strijd van 40 uur. Dan voelt de dokter tussen haar benen en vindt een verrassing.

Alles behalve Hazes
Toch ziet hij hoe ouder hij wordt ook in dat meeliften op het succes zijn vader juist níet is wat hij wil. Hij gaat zich verzetten en gaat alles zingen behalve Hazes. Denk aan Michael Bublé en Frank Sinatra. Alleen Leef kon hij toch echt niet op de plank laten liggen. André: ‘Dat was de doorbraak. Ik krijg nooit meer zo’n nummer als Leef.’

Een vinger in zijn poepert is blijkbaar een goede manier om een pitbull te stoppen

11-jarige jongen werd gedwongen om s*ks te hebben met stiefmoeder om “zijn homoseksualiteit te genezen.”