in

Als de 19-jarige een stekende pijn tussen haar benen voelt, kijkt ze naar beneden. Ze kan nauwelijks geloven wat daar piept

Soms heeft het leven verbluffende verrassingen voor ons in petto, en vaak verrassen we vooral onszelf. Daar kan de 19-jarige Nieuw-Zeelandse Emma Crofts-Wilson over meespreken. Als ze op een dag hevige buik- en rugpijn krijgt, neemt ze pijnstillers en gaat vroeg naar bed. De volgende dag voelt ze zich een beetje raar maar denkt er verder niet over na.

Emma is alleen thuis en staat in de keuken als ze plotseling iets merkwaardig voelt tussen haar benen. Ze kijkt naar beneden en kan niet geloven wat ze ziet. Tussen haar benen komt een klein hoofdje piepen. Ze stond op het punt om te bevallen! Later zegt ze: “Ik had geen idee dat ik zwanger was. Ik voelde een beetje steken, en toen ik naar omlaag keek, zag ik het hoofdje. Kort daarop had ik plotseling een baby in mijn armen.”

Lees ook  Jongen (15) die homoseksueel koppel uitschold opgepakt

Negen maanden lang had ze niet gemerkt dat ze zwanger was. Ze had veel bloed verloren en was in shock, maar ze slaagde er nog in om zelf de navelstreng door te knippen. Daarop schreef ze haar moeder: “Wees niet boos, maar ik heb een kind gekregen.”

Emma poetst de keuken zelfs nog voor haar familie toekomt. Vervolgens begeven ze zich samen naar het ziekenhuis. Uiteraard kwam ook de vraag wie de vader is ter sprake. Maar Emma had geen idee. Ze had negen maanden geleden een man leren kennen waar ze slechts een keertje het bed mee gedeeld had. Ze wisselden nadien geen contactgegevens uit en ze weet alleen dat het een Australiër is.

Lees ook  Wil je de herinneringen van je baby bewaren? Probeer dit dan eens, hartstikke leuk en simpel!

Maar nu had ze andere zorgen. In het ziekenhuis werden moeder en kind verzorgd. Ze doopt het kleintje Hanna-Marie en probeert een beetje op rust te komen.

Het gebeurt weliswaar niet vaak, maar toch komt het nog voor dat vrouwen gewoon niet merken dat ze zwanger zijn. Vooral bij vrouwen met een onregelmatige menstruatie en gewichtsschommelingen kan dit voorvallen. Sommige vrouwen komen tijdens de zwangerschap bovendien niet erg veel bij. Wat er ook van zij – Emma houdt van haar kleine dochter.

DEEL dit opmerkelijke verhaal met iedereen die je kent!

Zelfs de tandarts was geschokt toen hij in zijn mond keek. Ontdek wat dit veroorzaakte

Als haar dochter huilend onder de douche zit, onderneemt de moeder razendsnel actie. Niet wetende wat er precies met haar gebeurde