in

Alleenstaande man vervult droom om vader te worden door 4 gehandicapte kinderen te adopteren.

Ben Carpenter was niet zoals andere 21-jarigen. Hij wist precies welke titel hij wilde, en het had niets te maken met een professionele loopbaan. Carpenter wilde vader worden en begon op de jonge leeftijd van 21 met het adoptieproces. Hij stond voor een panel waar de stemmen zouden bepalen of hij al of niet verder mocht gaan met de procedure.

“Ik had met kinderen en volwassenen met complexe noden gewerkt, dus ik wist dat het adopteren van kinderen met een beperking mijn specialiteit was. Mijn moeder herinnert me als een kleine jongen die papa wilde worden”, deelde Carpenter in een blogpost op de Full Time Tired blog.

Het voelde alsof zijn wereld in elkaar stortte toen hij de aanbeveling niet kreeg. Op 25-jarige leeftijd begon hij de hoop om ooit vader te worden op te geven.

Lees ook  Gangsters takelen broers toe met messen en duwen moeder van trap

Zijn sociale assistent herinnerde hem eraan dat hij nog altijd een kans had door een herziening door een onafhankelijk beroepsorgaan. En ja hoor, Carpenter werd goedgekeurd!

Hij zou vier kinderen met een beperking adopteren. Deze ongelofelijke familie werd uitgenodigd voor de Britse Show “This Morning” waar Carpenter het label kreeg van “Meest Inspirerende Alleenstaande Vader van Engeland.”

Het is niet moeilijk om te zien waarom hij de titel kreeg. Carpenter, nu 33 jaar oud, beschreef de verschillende noden van zijn kinderen.

Hij zei: “Jack heeft autisme en Ruby heeft zo’n complexe noden dat het een hele dag zou vergen om het uit te leggen. Lily is zo goed als doof en Joseph heeft het syndroom van Down.”

Lees ook  Deze 10 mannen transformeerden hun lijf nadat ze de 50 waren gepasseerd en bewijzen dat leeftijd niets meer is dan een getal

Hoewel hij een alleenstaande vader is van kinderen met vele noden, weerhoudt dat hem er niet van om ook een sociaal leven te hebben. Meer nog, in zijn blog legde hij uit: “Ik heb meer gezien en meer gedaan met de kinderen dan ik deed voordat ik hen adopteerde.”

Carpenter is overweldigend positief over het adopteren van kinderen met een beperking, maar geeft toe dat het niet voor iedereen weggelegd is. Zijn geduldige en zorgzame inborst gecombineerd met zijn enthousiasme over de groei van zijn kinderen, hebben bijgedragen tot de vader die hij vandaag is.

Bekijk de video hieronder om meer te leren over deze bijzondere man!

Ongeboren baby lijdt beroerte in de baarmoeder. Maar mama krijgt het pas te horen wanneer hij 6 maanden oud is.

Online foto van opa redt zijn leven nadat vrienden kanker opmerken.