in

Alleen een waar genie kan dit lastige raadsel oplossen – mij lukte het niet

De meeste mensen zijn het erover eens dat het goed voor het lichaam is om te gaan hardlopen, fietsen of zelfs een korte wandeling te maken. Je voelt je na een beetje lichaamsbeweging mooier en frisser. Maar met de huidige situatie is het behoorlijk riskant om je dagelijkse dosis beweging buitenshuis te krijgen.

Je kunt echter nog steeds je hersenen, het belangrijkste deel van je lichaam, vanuit het comfort van je eigen huis trainen.

Natuurlijk gebruiken we onze hersenen voortdurend, zelfs tijdens onze slaap. Maar soms moet je alle zorgen en verantwoordelijkheden opzij zetten en je geest trakteren op een paar goede ‘hersenkrakers’.

Na een paar uitdagingen voel je je hoofd lichter en kun je je gemakkelijker concentreren op de belangrijke dingen.

Er zijn genoeg uitdagingen als je weet waar je moet kijken. Vroeger was de gemakkelijkste manier om nieuwe te vinden door de ochtendkrant te controleren. Daar zou je ofwel kruiswoordpuzzels ofwel sudoku’s tegenkomen.

Lees ook  Eva Jinek weet haar fans te verrassen met een pikant kiekje en trekt broek uit:

Nu, dankzij het internet, zijn er eindeloze bronnen van puzzels, raadsels en elke andere hersenkraker die je je kunt voorstellen.

Een slimme puzzel

Iets heel populairs online is het oplossen van raadsels, een soort puzzel waar je een antwoord op een bepaalde vraag moet vinden.

Raadsels zijn meestal een goede manier om de tijd door te brengen met familie en vrienden, iedereen houdt ervan om zijn competitief instinct uit te oefenen en ondertussen iets nieuws te leren.

Raadsels zijn vaak lastig en het is belangrijk om te proberen een beetje buiten de gebaande paden te denken om ze uit te zoeken. De volgende is geen uitzondering.

Lees ook  N*akte schoonmaaksters zoals Nikki (34) hebben het druk

Hoe kan dat?

Hier komt de uitdaging van vandaag, op de foto hieronder.

“Een man was 15 jaar oud in 1990. Maar diezelfde persoon is 10 jaar oud in 1995. Hoe kan dat?”

De puzzel is allesbehalve eenvoudig. Kun je het oplossen?

Neem de tijd en denk goed na, zodat je dit raadsel oplost. Als je het antwoord niet kunt vinden, onthullen we het hieronder.

Hier is het antwoord

Als je het antwoord niet heeft kunnen achterhalen, kijk dan onder de afbeelding.

Antwoord: het was VC (voor Christus). Dus 1990 jaar voor de geboorte van Jezus was de man 15. En in 1995, 5 jaar daarvoor (1995 VC), was dezelfde man 10.

Dat is verre van gemakkelijk. Het kostte me een tijdje om met het antwoord te komen!

Heb je het zelf opgelost? Dan proficiat!

Studie constateert dat kinderen die in september geboren zijn, slimmer zijn

Groninger filmt vrouwen onder hun rokjes en zet de filmpjes op een p*rnosite