in

Afschuwelijk… Na jaren gepest te zijn schoot dit meisje zich voor de ogen van haar familie dood!

Brandy werd zo erg gepest dat ze geen uitweg meer zag. Een afschuwelijk familiedrama voltrok zich deze week in de Amerikaanse stad Texas City. De 18-jarige Brandy Vela maakte, na aanhoudend gepest te zijn, een einde aan haar leven.

De smeekbedes van haar familie konden het wanhopige meisje niet op andere gedachten brengen. Haar zus Jackie kreeg op dinsdag een berichtje van Brandy: “Ik hou zoveel van je, vergeet dat niet en sorry voor alles.” Jackie had meteen door dat het mis was en belde meteen ongerust haar ouders en grootouders.

Lees ook  15 simpele tips & trucs om van je hooikoorstklachten af te komen (nieuwe tips)

Gezamenlijk haastte de familie zich naar huis, waar Brandy in haar kamer stond. Met een pistool op haar borst gericht… De familie smeekte haar om de trekker niet over te halen, maar het was te laat. Brandy Vela schoot zichzelf, voor het oog van haar familie, door haar borst.

Brandy Vela werd jarenlang gepest, eerst op school en later begon het cyberpesten. Haar zus Jackie vertelt dat ze allerlei gemene dingen tegen haar zeiden, vooral over haar gewicht.

,,In april begon het cyberpesten. Mensen maakten bijvoorbeeld accounts van haar op datingwebsites, waar ze zeiden dat ze beschikbaar was voor seks.” Brandy veranderde haar telefoonnummer en deed aangifte, maar ze konden haar niet helpen. “Ze konden er pas iets aan doen als er daadwerkelijk iets plaatsvond, zoals een gevecht”. Brandy werd compleet wanhopig door het pesten en wilde niet meer verder leven.

Lees ook  Zien: Marieke Elsinga zónder make-up gaat het internet over (foto)!

De politie onderzoekt de zaak en neemt contact op met de mogelijke verdachten die de familie hebben aangewezen. Wat afschuwelijk, onze gedachten zijn bij de nabestaanden..

Inbreker wordt gefilmd vanuit de slaapkamer en krijgt snoeiharde karma

Wil je de herinneringen van je baby bewaren? Probeer dit dan eens, hartstikke leuk en simpel!