in

Afschuwelijk: kankerpatiënte overlijdt aan hartaanval na bevallen van tweeling…

De dag na de bevalling overleed Jamie aan een hartinfarct…

Wat een ongelofelijk tragisch verhaal, het overlijden van de Amerikaanse Jamie Snider. Een dag na de geboorte van haar tweeling overleed de baarmoederhalskanker-patiënte aan een hartinfarct.

Ze kwam er tijdens haar zwangerschap achter dat ze voor de tweede keer baarmoederhalskanker had, zo schrijft de Huffington Post. Ze werd tijdens de zwangerschap behandeld met chemotherapie om de kanker te bestrijden. Eerder genas ze van de ziekte, maar de kanker had deze keer een vergevorderd stadium bereikt. Volgens haar broer wilden de artsen haar niet teveel chemo geven, omdat dit invloed zou hebben op de ontwikkeling van de baby’s.

Lees ook  Dit is de vader van het nog ongeboren kindje van Barbie:

“Ze wilde er zeker van zijn dat de baby’s het zouden redden.” De tweeling werd na 33 weken zwangerschap geboren, ze wogen slechts 1,5 kilo. Wel waren ze gezond. Om er zeker van te zijn dat ze nog een lang leven voor zich had met haar gezin, liet Snider haar baarmoeder verwijderen. Tragisch genoeg overleed ze een dag na de bevalling en de ingreep.

Lees ook  Dokters verwijderden haar ingewanden toen ze 16 was – 7 jaar later verbazen haar foto’s iedereen

Niet aan kanker, maar aan een hartinfarct. Larina Campanile, een vriendin van Snider, zei: “Wat me vrede geeft, is dat ze haar baby’s nog wel heeft kunnen zien en vasthouden.” Wat ongelofelijk triest, wij wensen alle nabestaanden ontzettend veel sterkte toe.

Een haartje in je moedervlek gevaarlijk om uit te trekken? DIT is de waarheid!

Oei; lenzendrager Sigrid raakte haar oog kwijt omdat DIT in het kraanwater zat..