in

Afgevallen Adele maakt indruk op feestje Drake

Tijdens de viering van Drake’s 33ste verjaardag in een club in Los Angeles, was het zijn goede vriendin Adele die opviel. De zangeres, gehuld in een fluwelen jurk, zou aardig wat kilo’s zijn afgevallen. Dit meldt The Daily Mail.

De Britse postte een foto op Instagram, die inmiddels al bijna 2 miljoen keer is geliket, waarbij ze ‘Champagne Papi’, oftewel Drake, feliciteert. ,,Ik wil een van de aardigste en grappigste mensen die ik ooit heb ontmoet van harte feliciteren”, aldus Adele, die met haar styling een hommage bracht aan Ginger McKenna, het personage gespeeld door Sharon Stone in de film Casino. En over haar gewichtsverlies grapt ze: ,,Ik moest altijd huilen maar nu zweet ik.”

Lees ook  Grootste nachtmerrie werd werkelijkheid voor deze bezoekers van Walibi

Adele is sinds de scheiding van haar man Simon Konecki flink aan het sporten geslagen, iets waarbij ze zich goed voelt. ,,Ze heeft weer lol in het leven en dat is voor haar heel belangrijk, naast de zorg voor haar zoon Angelo. Dat ze ook nog is afgevallen is mooi meegenomen, maar haar vrienden zijn vooral blij dat het weer goed met haar gaat”, aldus een bron.

Lees ook  Doe een dutje: Het geeft de gezondheid van je hart en hersenen een boost, vermindert stress en meer!

Drake en Adele zijn sinds een jaar dikke vrienden, nadat zij een concert van hem bezocht. Sindsdien zijn ze regelmatig in elkaars gezelschap gezien en huurden ze onder andere een bowlingbaan voor zichzelf en een paar andere vrienden af.

Politie verspreidt beelden van verdachten bloedpriktruc

‘Mijn hond was goed opgevoed, en toch beet hij mijn dochter dood ‘