in

8 maanden nadat haar man aan kanker overleed, krijgt ze plotseling post van hem.

Shelly Golay (52) uit Casper, Wyoming in de VS, leerde man van haar leven in de kerk kennen. Het was liefde op het eerste gezicht. De twee verloofden, trouwden en brachten hun wittebroodsweken door in het romantische Disneyland in California. Kort daarop werden hun dochter en daarna hun zoon geboren.

Hun geluk was perfect, want ze hadden elkaar en hun jonge gezinnetje.“Sprookjesachtig”, zo omschrijft Shelly haar liefde met haar geweldige man Jim, die elke wens van haar lippen kon aflezen.

Maar dat zou allemaal veranderen in de herfst van 2018. Het ging niet goed met Jim en uiteindelijk gingen ze naar het ziekenhuis. De diagnose schokte hen diep: een hersentumor. Maar Jim gaf niet op en bleef vechten voor zijn vrouw en kinderen.

Lees ook  Femke Halsema casht tonnen winst in stilte

Hij vocht zich door de chemobehandelingen en verloor zijn wil om te leven niet. Maar uiteindelijk moesten de artsen hem meedelen dat de behandelingen niet aansloegen. Erger nog: ze gaven hem nog vier maanden te leven.

“Jim was zo’n sterke man, mijn rots in de branding”, beschrijft Shelly hem. Jim zou uiteindelijk in juni 2019 overlijden aan de gevolgen van de hersentumor.

Shelly stond er na 28 jaar plotseling helemaal alleen voor. Maar acht maanden later gebeurde er iets ongelofelijk. Op Valentijnsdag kreeg ze uit het niets een grote ruiker bloemen. Toen ze de begeleidende woorden las, kon ze het niet geloven. “Veel liefs op Valentijn, schat, blijf sterk! Voor eeuwig bij jou, liefs Jim.”

Lees ook  Is dit het bewijs dat Temptation Island in scène gezet is?

Dat de bloemen van haar man konden zijn, kon ze niet vatten. Wanneer ze de bloemenwinkel opbelde, deelde de verkoper haar het onvatbare mee. Haar man had gevraagd om haar voor de rest van haar leven met Valentijn met bloemen te verrassen.

“Deze bloemen bewijzen dat zijn liefde nooit zal eindigen”, zegt ze tot tranen toe bewogen.

Een ontroerend liefdesverhaal dat zelfs vanuit het graf voor eeuwig duurt.

Rapper Boef voelt zich gediscrimineerd na alle heisa over zijn “hoe-ren”-uitspraken.

Mama eert haar overleden dochtertje elk jaar op een erg unieke manier.