in

7-maanden oude baby gediagnosticeerd met coronavirus ondanks dat het gezin de juiste richtlijnen volgde

Courtney Barker en haar familie hebben alles goed gedaan. Ze bleven vier weken thuis met Courtney’s man, Kenyon, en vertrokken slechts twee keer om aan de eerste levensbehoeften te voldoen, maar dat maakte niet uit.

“Het is nog steeds gelukt om ons huis binnen te komen.”

Hetgeen waar Courtney over schreef op haar Facebook was het coronavirus.

De moeder van drie kinderen zei dat ze op 2 april voor het eerst merkte dat er iets mis was met haar jongste zoon, Arthur. Ze vertelde CafeMom dat het niet zo erg was, maar het was nog steeds iets wat ze wilde zien.

“Hij hoestte misschien vier keer in de hele dag,” zei ze.

Maar die avond werd het nog erger en moest haar 7-maanden oude zoon met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht.

“Hij sloot zijn ogen en begon te knorren, dus ik sprong op en trok hem eruit, en hij voelde zich erg, erg heet,” zei ze.

Lees ook  Tientallen kinderen te laat behandeld door coronacrisis, sommigen ernstig ziek

In het ziekenhuis controleerden de artsen zijn temperatuur en hartslag, die op een gegeven moment 102,7 graden en 206 slagen per minuut bereikten.

Zodra zijn temperatuur en hartslag onder controle waren, werd hij naar huis gestuurd en werden zijn ouders verteld om terug te keren als de symptomen terugkwamen.

Ze kwamen niet één keer, maar twee keer terug. Op de derde trip kregen de Barkers te horen dat Arthur coronavirus had. Omdat er geen behandeling voor coronavirus is, werd het jongetje weer naar huis gestuurd.

Gelukkig is Arthur aan het herstellen, hoewel de rest van zijn familie ziek is geworden – zijn 12-jarige broer verbleef bij zijn grootmoeder voor de uitbraak en zal bij haar blijven tot zijn familie beter is.

Lees ook  Aantal positieve tests weer boven de 10.000 - De volledige lockdown nu heel dichtbij!

Courtney deelde Arthur’s verhaal op Facebook in de hoop dat anderen zouden zien dat zelfs als je alles goed doet, het nog steeds mogelijk is om het virus op te lopen als iemand anders niet alles goed doet.

“So PLEASE STAY HOME!” schreef ze. “Als je toch weg moet gaan, draag dan handschoenen en een medisch masker.

Als je thuiskomt, strip je uit en was je alles! Is het echt je leven waard of dat van iemand anders voor een wandeling of een wandeling? Of zelfs een uitstapje in de auto?”

Alsjeblieft, blijf alsjeblieft thuis, en ga alleen naar buiten als het absoluut moet. Dit virus is geen grapje. Het is niet iets om lichtvaardig te nemen.

Deel dit op Facebook. Ik zal niet rusten totdat iedereen de sociale afstand serieus neemt.

Deze 7 lichaamdelen moet je nooit laten tatoeëren, en hier is waarom

Stervende jongen, 3, is gedwongen om z’n laatste dagen in isolatie door te brengen – wens hem sterkte!