in

7-jarige jongen valt in slaap nadat hij over buikpijn geklaagd had, en wordt 11 dagen lang niet wakker.

Een huwelijk is een tijd van liefde, vreugde en vieren. En dat nam de kleine Wyatt Shaw erg ter harte. Hij feestte uitgebreid tijdens de bruiloft van zijn zoon, en daar had hij alle reden toe – hij was immers uitgekozen als ringdrager. Hij was een energieke en slimme zevenjarige. Zijn moeder vertelde zelfs dat de jongen erin geslaagd was om de bruid weg te kapen voor de laatste dans van de avond.

Zijn oma Rhonda Thompson zei: “Hij was perfect oké. Hij danste de hele avond, hij heeft zo’n lieve inborst.”

Maar dat zou allemaal veranderen, en snel. Op enkele uren tijd ging de jongen van energiek naar lethargisch.

De ochtend na het huwelijk, voelde Wyatt zich niet goed. Hij leed aan buik- en hoofdpijn, en zijn familie wist meteen dat er iets aan de hand was.

Lees ook  Pas op: rugpijn én grieperigheid kunnen duiden op deze vervelende nierontsteking


Aanvankelijk dacht zijn moeder Amy Shaw dat hij gewoon uitgeput was van de feestelijkheden. Hij viel in slaap, maar dat werd meer dan gewoon een dutje.

Amy werd bezorgd toen ze haar zoon niet meer wakker kreeg.

Ze brachten Wyatt naar de dokter en hij werd snel gehospitaliseerd. Maar niemand wist wat er met de kleine jongen aan de hand was.

11 dagen lang deed hij niets anders dan slapen. Hij werd maar niet wakker.

Vele dokters werkten samen om de oorzaak te bepalen – of minstens een remedie. Een dokter uit Londen had een gelijkaardig geval gezien, maar die jongen had maar 10 dagen geslapen.

Lees ook  Politie waarschuwing: DIT is de reden waarom vrouwen altijd een karabijnhaak aan hun tas moeten hebben

Er werden verschillende onderzoeken uitgevoerd, allemaal met het doel om te achterhalen wat er met de jongen aan de hand was. De onderzoeken leverden echter niets op. Dokters probeerden medicatie tegen beroertes op hun jonge patiënt en daar reageerde Wyatt uiteindelijk op, en werd wakker – 11 dagen nadat de beproeving begon.

Helaas eiste de 11 dagen slapen een zware tol op het lichaam en de geest van de jongen. Hoewel hij wakker werd, was hij niet in staat om te praten of te bewegen.

Ondertussen leert hij opnieuw te wandelen – met hulp – en pikte al enkele woorden en zinnen op. Zijn familie koestert de hoop dat hij voortuitgang zal blijven maken.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit met je vrienden!

Winkeleigenaar redt hondje na schop tegen het hoofd door eigenaar.

Politie vindt 7 stinkende zakken als ze erin kijken moeten ze overgeven!