in

19-maanden oude baby sterft tragische dood: 5 dagen later voelt de moeder iets bewegen in haar buik

Een kind verliezen is het ergste wat een ouder kan overkomen. Het is een ware tragedie die hen hun hele leven zal blijven achtervolgen. Het maakt zelfs niet uit wat de doodsoorzaak is, de leegte valt nooit meer op te vullen.

Maar je kind verliezen als gevolg van een ongeval die kon vermeden worden is wellicht nog erger.

Zelfs wanneer het niemands fout is, kan de schuld en het donkere gevoel die met zo’n tragedie gepaard gaat, voor altijd blijven hangen. De gedachte dat je zus of zo kon gedaan hebben om een drama te voorkomen kan velen nog elke nacht, jarenlang blijven achtervolgen.

Ouders die dit maar al te goed weet zijn Bode en Morgan Miller.

Toen Bode en Morgans dochter Emmy slechts 19 maanden oud was viel ze in een diep zwembad en verdronk.

Bode en Morgan bleven ontredderd achter en konden niet begrijpen hoe ze verder zouden gaan met hun leven. Leven zonder hun dochtertje Emmy was helemaal geen leven.

Maar net wanneer de pijn zijn hoogste punt bereikte, bezocht Emmy’s engeltje de ouders op de liefste manier.

Net voor de dood van hun dochter, hadden Bode en Morgan namelijk te horen gekregen dat ze een zoontje zouden krijgen.

Ondanks het geluk van de zwangerschap, was het zeer moeilijk om een ander kindje ter wereld te brengen na net hun eerste kind te hebben verloren. Maar ze hadden geen idee dat Emmy de hele tijd over haar jongere broertje zou waken…

Lees ook  Moeder verslaat COVID-19 en bevalt van een gezonde drieling

Medische professionals drongen er bij de ouders op aan om een echografie te ondergaan na Emmy’s dood. Het is toen dat ze beseften hoeveel Emmy voor haar ongeboren kleine broertje had gezorgd.

Het bewijs lag vast op een beeld die ze zagen, en die hen beiden sprakeloos achterliet.

Morgan besloot om haar verhaal te delen met de wereld door een foto op haar Instagram te plaatsen. Zo konden mensen het kleine gezichtje zien die hun ongeboren zoontje beschermt.

Dit is wat ze schreef:
“Toen we het ziekenhuis verlieten zonder onze Emmy, werden we overmand door wanhoop en onzekerheid. De laatste woorden van de dokters, in de vroege uurtjes nadat we onze dochter waren verloren, was om een echografie uit te voeren voor de baby in mijn buik.

Dus, 5 dagen nadat we haar kwijt waren liet ik een echografie uitvoeren. Om de toekomst tegemoet te gaan zonder mijn dochter voelde als een dolk in mijn hart. Hoe kan het leven zo snel veranderen?

Tijdens de laatste echografie lag mijn baby Emmy nog in mijn armen, starend naar het schermpje waarvan ze niet wist wat het was. En nu is ze weg.”

“Deze keer vroeg ik aan de dokters om snel te zijn. Ze vroeg of ik een afbeelding in 3D wilde. “Nee”, zei ik. Ze keek snel en overal naar alle plekjes in mijn buik.

Toen ze de baby zag, vertelde ze me, “Ik weet dat je geen 3D afbeelding wilt, maar dit is een perfecte hoek en ik ga toch een maken. Heel snel.””

Lees ook  Man wordt vermist in het bos. Dan registreert een speciale camera, dat zijn hond hem beschermt

Zag een engel
“Toen het scherm 3D werd zag ik het lieve gezicht van mijn baby. Hij leek zoveel op mijn andere lieverd, precies Bode met die lieve neus en die volle lippen.

Maar plots merkte ik echter de engel op die rechts van zijn gezichtje lag, hem vasthoudend met de armpjes rond zijn nek.”

“Alsof ze wilt zeggen, “Het is ok. Ik ben er. Het komt goed. Ik zie je graag.”

Deze foto is een houvast voor me, en een duidelijk teken dat mijn zoontje zijn zus kent. Dat mijn baby Emmy er nog steeds is.

En nu dat onze lieve zoontje bij ons is, houdt hij haar nu vast”

Niets brengt Emmy ooit terug of wordt de leegte opgevuld in het hart van Bode en Morgan. Maar ze hebben ten minste dit beeld en de kennis diep vanbinnen dat Emmy nog steeds bij hen is… en over haar familie waakt van bovenaf.

Ik kan niets erger bedenken dan een kind te moeten verliezen. De leegheid en het gevoel van betekenisloosheid is gewoon te gruwelijk om aan te denken. Of je nu in engelen gelooft of niet, ik denk dat we alle signalen die we beginnen op te merken nadat iemand sterft, allemaal kunnen gebruiken.

Deel het verhaal van Morgan en Bode met al je vrienden op Facebook zodat meer mensen de kans hebben om deze geweldige foto te bekijken!

Leider van ergste kinderlokkersbende van Engeland “getekend voor het leven” na aanval in de gevangenis.

Trouwe hond wacht al ruim 80 dagen op overleden baasje