in

18 jaar nadat chirurgen slecht werk afleverden, verwijderen artsen eindelijk de oorzaak van zijn pijn

18 jaar geleden werd Ma Van Nhat gered tijdens een noodoperatie nadat hij een zwaar verkeersongeluk had gehad. Sindsdien leidde de nu 54-jarige man zijn leven, zonder te weten dat de dokters een ernstige fout hadden gemaakt. Toen de man met hevige buikpijn naar de dokter ging, vond het ziekenhuis een chirurgische tang in de buik van de Vietnamese man. Hij had dit nooit geweten, maar de scan loog niet – en nu gaat zijn verhaal de wereld rond.

Lees ook  Onbeschofte klant verrast aardige serveerster door haar €42.000 na te laten in zijn testament….

De chirurgen hadden indertijd een chirurgische tang in zijn maag achtergelaten, zij het per ongeluk uiteraard, naaiden hem dicht en stuurden hem naar huis. Gelukkig werd de roestige tang alsnog ontdekt en afgelopen weekend kon het vreemde object succesvol verwijderd worden.

De schaar van wel 15 cm lang bevond zich ter hoogte van zijn dikke darm. Ma Van Nhat moest drie uur geopereerd worden.

Omdat de eerste operatie bijna 20 jaar geleden plaatsvond, heeft de man al die tijd met de schaar in zijn buik rondgelopen. Volgens het Ministerie van Volksgezondheid leed Nhat een normaal leven, ondanks het object in zijn buik. Omdat dit zo’n grove nalatigheid is, is de politie nu op zoek naar de dokter die de operatie in 1998 uitvoerde.

Lees ook  Moeder geeft haar baby van acht maanden nauwelijks eten of drinken en daar blijft het niet bij: “Kind zal de rest van zijn leven de gevolgen moeten dragen”

Heb jij al over zo’n grove medische fouten gehoord? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

De moeder kijkt liefdevol naar de pasgeboren tweeling. Maar 11 dagen later is deze foto de laatste herinnering aan haar zoon

Als de vrouw verneemt dat ze oma wordt, is ze dolblij. Maar als ze haar kleinkind ziet, verandert plotseling alles