in

13-jarige opgepakt voor steekpartij

Tilburg – Een 13-jarige Tilburgse jongen is dinsdag 28 april 2020 in een woning aangehouden omdat hij verdacht wordt van het steekincident op maandagavond 27 april 2020 in Tilburg waarbij een 14-jarige jongen gewond raakte.

De moeder van het slachtoffertje heeft aangifte gedaan. Zij vertelde dat haar zoon tijdens een ruzie in het speeltuintje aan de Trouwlaan / de Ruijterstraat was gestoken met een mes.

Lees ook  Zijn trio’s net zo geweldig als we denken? Zes vrouwen spreken over hun ervaringen

De dader is volgens haar een bekende van haar zoon met wie hij al langer ruzie heeft. Er ontstond tussen hen een vechtpartij waarbij haar zoon met een mes werd gestoken en een snijwond opliep.

Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar werd geconstateerd dat er gelukkig geen vitale delen waren geraakt.

Lees ook  Miljonair (72) op zoek naar vrouw die zijn erfgenaam wil baren: wie aan zijn bizarre eisen voldoet, krijgt creditcard zonder limiet

De politie heeft dinsdag aan het eind van de middag de verdachte met toestemming van de officier van justitie in een woning in Tilburg aangehouden. Hij is vastgezet en wordt vandaag voorgeleid.

Jongetje (5) alsnog overleden na ongeval

2 weken cel voor Eindhovenaar die bij ijssalon vrouw in nek en gezicht hoestte