in

12-jarig meisje steekt stiefvader met steakmessen in de rug om aanval op haar moeder te stoppen.

Een 12-jarig meisje stak twee steakmessen in de rug van haar stiefvader in een poging om hem te doen stoppen haar moeder aan te vallen. De dappere meid, alleen gekend als Macarena, stak Victor Gonzalez met messen in de rug toen hij zijn vrouw Jorgelina Verdun aanviel. De feiten vonden plaats in San Francisco Solano in Buenos Aires.

Vervolgens klom ze over een hek om te ontsnappen en verwondde daarbij haar benen. De politie kwam ter plaatse en trof Gonzalez aan met de messen nog in zijn rug.

Lees ook  Dit nachtkastje heeft een aansluiting voor je frituur en opslag voor frikandellen!

Hij werd naar het ziekenhuis overgebracht en zijn toestand is nu stabiel. Het is niet geweten of hij ondertussen aangeklaagd werd.

Getuigen zeggen dat ze een luide ruzie hoorden tussen Gonzalez en zijn 30-jarige vrouw. Macarena zou haar stiefvader gestoken hebben omdat hij haar moeder sloeg en een mes tegen haar keel hield.

Omdat de eerste steekwonde hem niet tegenhield, stak het meisje hem nog een keer met een tweede mes.

Lees ook  Bethany kreeg een donker vlekje op haar gezicht en deed er niks mee - Dit is haar gezicht nu

Vicente Portal van het ziekenhuis waar het meisje nu verblijft zei: “Het meisje ligt onder toezicht in een kamer. Ze heeft een breuk aan het scheenbeen en aan een klein botje in het onderbeen.”

Haar moeder liep slechts lichte verwondingen aan de nek op. Het onderzoek naar de precieze toedracht van de feiten is nog volop aan de gang.

Oma kapot van verdriet: 4-jarige hangt zich per ongeluk op in het pashokje.

Stormschade na code rood in beeld: de opvallendste foto’s.