in

12-jarig meisje betreedt het podium – roert juryleden tot tranen toe met emotionele celine dion cover.

Iedereen van ons heeft wel eens een moeilijke periode in het leven. We moeten allemaal obstakels overwinnen.

Soms kijk je naar iemands leven en denk je dat het perfect is, maar je weet niet wat ze meegemaakt hebben, of welke “bergen” ze nog moeten beklimmen.

We hebben allemaal die ene vriend die alles voor elkaar lijkt te hebben, maar zijn of haar leven is een echte strijd.

We hopen altijd dat kinderen niet teveel moeilijke ervaringen hebben. Maar helaas moeten sommige kinderen sterker zijn dan de meeste volwassenen. Dat is ook het geval voor Claudya Fritska.

Lees ook  Vader Meghan haalt opnieuw uit: “Ik heb het gehad met Meghan en de koninklijke familie”

Claudya kreeg op de leeftijd van drie maanden oud de diagnose van oogk*nker. Hoewel ze k*nker overleefde, bleef ze blind achter.

Net zoals iedereen die slechtziend of blind is, moet ze elke dag obstakels overwinnen. Dingen die de meesten onder ons als vanzelfsprekend beschouwen, zijn voor dit meisje een echte strijd.

Maar Claudya is een ware inspiratiebron. Ze mag dan wel misschien niets zien, maar ze kan zeker zingen!

Deze dappere meid besloot mee te doen aan de audities voor Indonesia’s Got Talent. Als fan van Belgium en Holland’s Got Talent zijn we altijd benieuwd wat de shows van andere landen te bieden hebben. Indonesië stelde zeker niet teleur!

Lees ook  Zien: zo zag Love Islands Remco er vroeger uit

Claudya stond samen met haar moeder op het podium. Mama deelde het verhaal van het meisje met de juryleden – nog voor ze begon te zingen was iedereen een en al oor.

Maar toen ze “I Surrender” van Celine Dion begon te zingen, bewees Claudya dat ze de aandacht meer dan waard was. Ze bracht het nummer perfect en in de hele zaal bleef geen enkel oog droog.

Bekijk haar verbluffende optreden hieronder en deel dit bericht om dit jonge meisje een mooie toekomst in de muziekindustrie toe te wensen!

Man (20) verkr*cht stervend meisje (18): moet nog geen drie jaar zitten

Man schrijft opvallende brief: “aan het meisje dat ik vier straten achtervolgde”