in

11-jarig meisje heeft last van haar menstruatie – moet van leraar door haar broek heen bloeden

Een 11-jarig meisje uit Bristol, Verenigd Koninkrijk, moest tijdens haar menstruatie op school door haar kleren heen bloeden, nadat geen toestemming kreeg om naar de wc te gaan.

Volgens berichten vroeg het meisje, een student aan de Cotham School, meerdere keren om het klaslokaal te verlaten en naar het toilet te gaan, maar kreeg nee te horen.

Als gevolg daarvan voelde ze zich vernederd na het bloeden door haar kleren, en is nu doodsbang om naar school te gaan tijdens haar menstruatie.

De moeder van het meisje is van nature boos op de manier waarop de school met de situatie omging en betwijfelt of jonge meisjes op school hun basisgezondheidsbehoeften goed kunnen doen.

De moeder, die anoniem bleef om de identiteit van haar dochter te beschermen, zei tegen Bristol Live: “Ze zouden jonge meisjes zich niet schuldig moeten laten voelen omdat ze naar de wc moeten als ze ongesteld zijn. Nu is ze bang om naar school te gaan als ze haar niet het klaslokaal uit laten, dat is niet wat we meisjes zouden moeten leren.

Terugslag

“We moeten toestaan ​ze ​te laten gaan als onderdeel van het geven van de middelen om hun doelen te bereiken, ongeacht of ze ongesteld zijn of niet.”

Lees ook  Beauty expert beveelt sperma gezichtsmaskers aan om er jong uit te zien

Na het eerste incident – dat plaatsvond in september vorig jaar (2018) – weigerde het meisje om naar school te gaan de volgende keer dat ze in haar menstruatie was.

Toen ze nieuw was op school, werd de moeilijkheidsgraad van de ervaring verder verhoogd, waardoor de jongere een probleem had dat ze nooit had moeten ondergaan.

Gelukkig had ze bij die gelegenheid een trui aan die lang genoeg was om de vlek te verbergen, maar haar ongemak om de rest van de dag in dezelfde kleren te moeten zitten, mag niet onderbelicht worden.

“Ik kon het niet geloven. Ik belde de school en klaagde en ze zeiden gewoon dat het goed zou komen en het zou niet opnieuw gebeuren.

Ze leken zich schuldig te voelen dat het was gebeurd maar vertelden me niet hoe ze ervoor zouden zorgen dat het niet nog eens zou gebeuren, ‘zei haar moeder.

“Toen, in oktober, was ze weer ongesteld en ze doodsbang om naar school te gaan. Ik belde om te zeggen dat ik haar thuis liet blijven maar de dame zei dat ik haar om die reden niet van school kon houden. Ik begreep dat, maar ze was zo bezorgd dat het weer zou gebeuren. ‘

Lees ook  De moeder kijkt liefdevol naar de pasgeboren tweeling. Maar 11 dagen later is deze foto de laatste herinnering aan haar zoon

Het gebeurde echter opnieuw. Deze keer was het een mannelijke leraar die haar verzoek om naar de wc te gaan weigerde. Hij dreigde zelfs om haar uit zijn klas te verwijderen als ze niet ophield met vragen.

“Het had niet zo ver mogen komen dat ze niet één keer maar twee keer in een paar maanden tijd door haar kleren heen moest bloeden.

Scholen zouden manieren moeten vinden om kinderen te helpen niet te traumatiseren, ‘zei haar moeder.

De woordvoerder van de school zei alleen: “De school heeft een beleid om studenten niet naar het toilet te laten gaan tijdens de lessen als onderdeel van onze veiligheids-procedures. Studenten zouden niet zonder toezicht de lessen mogen verlaten.

“Als personeel zijn we ons er echter allemaal van bewust dat we jonge meisjes onder onze hoede hebben en dat ze bij gelegenheid het toilet moeten gebruiken buiten de gebruikelijke pauze.”

Ik weet niet wat voor soort leraar nee kan zeggen tegen een kind dat tijdens haar menstruatie is, laat staan ​​twee keer!

Bizarre beelden: politieagent schiet hond dood die vrouw in been bijt

Moeder die dochter verloor na bevalling krijgt na 36 jaar te horen dat ze nog leeft